Over ons

De BV Centrum is opgericht in 1956 en bestaat dus inmiddels 66 jaar. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die met plezier, sportiviteit en onderling respect wil biljarten. Gebiljart wordt in de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden.

Op de maandagen en dinsdagen hebben we vanaf 18.30 tot 23.00 uur onze clubavonden in Biljartcentrum 1977 aan Protonstraat 6a in Groningen. Wij hebben een interne clubcompetitie voor libre en voor bandstoten. Deze wedstrijden beginnen om ca. 19.15 uur.

Men kan zich inschrijven voor de individuele KNBB-competities van het District Groningen-Drenthe. Deze wedstrijden worden in clubtenue gespeeld. De KNBB organiseert ook teamwedstrijden. Onze vereniging heeft drie libre teams. De thuiswedstrijden zijn op de woensdagavond. 

 

Ook kan er gespeeld worden in de libre competitie van de regionale KNBB-DBGD (Dag Biljarten Groningen Drenthe). Leden van onze vereniging organiseren dit met leden van de andere verenigingen binnen ons Biljartcentrum 1977. 

 

Als lid van BV Centrum ben je tevens lid van Biljartcentrum 1977. Je hebt daarmee de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag op de middagen van 13.00 tot 17.30 uur vrij te biljarten. 

Op zaterdagmorgen zijn er biljartlessen. Op zondagmorgen is er les voor de wat meer gevorderden. Deze lessen worden door Biljartcentrum1977 georganiseerd.

 

Onze vereniging telt ongeveer 30 leden. Er is best ruimte voor nog meer leden. 

Contributie voor recreatieve leden (geen bondspelers) van BV Centrum bedraagt  € 30,- per jaar

Contributie voor de wedstrijdspelers (bondspelers) van BV Centrum bedraagt € 60,- per jaar

Deze bedragen zijn exclusief de contributie voor Biljartcentrum 1977.

 

Nadere informatie kan gekregen worden via het contactformulierU kunt ook contact opnemen met een lid van het  bestuur