Over ons

De BV Centrum is opgericht in 1956 en bestaat dus inmiddels 66 jaar. Het lidmaatschap staat open voor iedereen die met plezier, sportiviteit en onderling respect wil biljarten. 

Op de maandagen en dinsdagen hebben we onze clubavonden in Biljartcentrum 1977 aan Protonstraat 6a in Groningen. Wij hebben een interne clubcompetitie voor libre en voor bandstoten. 

Je kunt deelnemen aan de individuele KNBB-wedstrijden. De KNBB organiseert ook teamwedstrijden. Onze vereniging heeft drie teams. 

 

Als lid van BV Centrum ben je tevens lid van Biljartcentrum 1977.  Je hebt daarmee de mogelijkheid om van maandag tot en met vrijdag op de middagen van 13.00 tot 17.30 uur vrij te biljarten. Op zaterdagmorgen is er biljartles. Op zondagmorgen is er les voor gevorderden. 

De bij het Biljartcentrum 1977 aangesloten verenigingen (Billiardo, BODO, DOS'93 en BV Centrum) hebben teams samengesteld voor deelname aan de DBGD-competitie (Dag Biljarten Groningen Drenthe). Zie voor meer informatie www.dbgd.nl

 

Onze vereniging telt ongeveer 30 leden. Met 10 tafels beschikbaar op 2 clubavonden is er dan ook best ruimte voor meer leden. 

Contributie voor recreatieve leden (geen bondspelers) van BV Centrum bedraagt  € 30,- per jaar

Contributie voor de wedstrijdspelers (bondspelers) van BV Centrum bedraagt € 60,- per jaar

Deze bedragen zijn exclusief de contributie voor Biljartcentrum 1977.

 

Nadere informatie kan gekregen worden via het contactformulierU kunt ook contact opnemen met een lid van het  bestuur

Clubgebouw van BILJARTCENTRUM 1977
Protonstraat 6a, 9743 AL Groningen. Tel. 050-3135015